.

Vrije Inloop avonden

Om de week is op donderdagavond het 'AtelYana' open voor wie vrij wil werken met Vloeibare acryl en de Liquid Diamonds. We werken met een zeer voordelige strippenkaart waarmee je mag komen wanneer je wenst, of je koopt een los kaartje. De inloopavonden zijn uitsluitend voor mensen die een Workshop hebben bijgewoond.

Deze avonden reik ik extra technieken en wetenswaardigheden aan, afgestemd op wat jouw behoeften zijn. Ook leid ik de avond kort in met een Mindfulness-oefening en een korte trigger om ons te inspireren vanuit ons hart te werken.

'Spontaan, Gezellig, Jezelf zijn;
Dit zijn de kernwoorden die ik bij Yana Art gevoeld heb, buiten de creativiteit om. Ik ga nu al ruime tijd iedere maand naar haar schilderlessen en ben nog lang niet uitgekeken!'
-    Frederique Pauw

Atelier Strippenkaart klein550

 • Technieken/wetenswaardigheden die ik kan aanreiken zijn: Van abstract naar figuratief met Yana Art, meubels of objecten 'pimpen', rivierstenen schilderen, opspannen&spietjes inzetten, over verf en verdunnen, kleuren mengen, spatten met en een mal, afwerking van de randen.
  Alle vragen over effecten die terug te zien zijn in mijn schilderijen kan ik beantwoorden en evt demonstreren.
 • Je hoeft geen 5x achter elkaar te komen, de kaart is vijf maanden geldig. Je mag met meerdere mensen op een strippenkaart.

 • Je mag eenmalig een introducee meenemen op je strippenkaart. Als degene vaker wil komen is het nodig voor hem/haar om een workshop te doen tegen vriendenprijs.

 • Van tevoren meld je je even aan middels onderstaand formulier.

  19.00 Deuren open, men kan eventueel al spullen klaarleggen ed
  19.30 Intro en Mindfulness-oefening (niet verplicht)
  19.50 Extra techniek aanreiking (niet verplicht)
  Daarna ben ik er voor ondersteuning en ben tussendoor aan het schilderen/experimenteren.
  22.15 Deuren sluiten


 • Kosten €149,- incl btw + Materiaal. Contact voor alle informatie
* Indien gewenst ontvang je na 5 avonden, of langere tijd, een certificaat met daarin een omschrijving van wat wij met elkaar doorlopen hebben. (€15,- kosten)
 

Aanmelden inloopavond

Voordat je komt schilderen meld je je altijd even aan.
Zo verzeker je jezelf van een plekje en ben ik op de hoogte van je komst.
Dank je wel!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kies je datum
Neem over wat je ziet Ongeldige invoer