Vrijgezellen- en Meidenfeestjes

Trek een prachtige bruidsjurk aan, beklieder een sexy torso met vloeibare verf of geniet gewoon van de klassieke workshop met bubbels en zoete lekkernijen, vrouwen onder elkaar!

Verras bijvoorbeeld de bruid met een stralend witte jurk (alle maten mogelijk), waar zij in mag gaan schilderen. Uiteraard wordt zij door jullie heerlijk besmeurd tot een waar kunstwerk.
Een tweede optie is dat jullie allemaal in het wit gestoken worden! Uiteindelijk kunnen jullie kiezen om de jurken mee naar huis te nemen tegen extra betaling (geen verplichting)
De foto’s en filmpjes die ik van jullie maak zullen hilarisch zijn, en de jurken jullie perfecte nieuwe carnavalsoutfit.

Er kunnen ook mannen, of vrouwentorso’s worden beschilderd. De vloeibare verf leent zich geweldig om lekker te laten druipen en er op te gooien, leef je uit!

De Workshop, zoals deze ook wordt aangeboden op pagina Workshops kan natuurlijk ook geboekt worden in combinatie met high tea en champagne, kies zelf je sfeermakende muziek of thema erbij en geniet!
Wie weet willen jullie zelfs zomaar een trouwjurk aantrekken en lol hebben, gewoon omdat het kan.

En ach.. waarom zou dit alles niet voor de heren kunnen! Steek de bruidegom in spe in een mooi (ape)pak en laat hem losgaan met de verf! Deze foto’s moeten wel viral gaan.
En welke man wil er nou niet vloeiende verf over zo’n prachtige vrouwentorso laten sijpelen..Ik pas de workshop zo aan dat het helemaal past voor jullie.

Prijzen pp  (eventueel nog afhankelijk van speciale wensen)
€59,- Standaard (de eventuele bruid mag een Yana Art- Trouwjurk (met vrolijke verfvlekken) dragen
€25,- Schone trouwjurk aan
€65,- Trouwjurk die ook mee naar huis mag!
€79,- Torso in plaats van doek
€korting! Voor grote groepen (zie onder)

Grote groepen  & Combinatie  lunch/borrel/diner
Hebben jullie een gezellige grote groep en/of willen jullie graag een mooie combinatie met een heerlijk diner buffet of uitgebreide lunch?
Ik werk samen met Mark Driessen van Driessen SmaakVermaak in Nieuwegein. Hier hebben we alle ruimte om zowel comfortabel te dineren, te borrelen en boven de workshop te houden, voor 11 tot 45 personen.
Tussendoor kan er ook gewandeld worden in het park ‘Oudegein’ dat op loopafstand ligt.