Vrijgezellen- en Meidenfeestjes

Trek een prachtige bruidsjurk aan, beklieder een sexy torso met vloeibare verf of geniet gewoon van de klassieke workshop met bubbels en zoete lekkernijen, vrouwen onder elkaar!

Verras bijvoorbeeld de bruid met een stralend witte jurk (alle maten mogelijk), waar zij in mag gaan schilderen. Uiteraard wordt zij door jullie heerlijk besmeurd tot een waar kunstwerk.
Een tweede optie is dat jullie allemaal in het wit gestoken worden! Uiteindelijk kunnen jullie kiezen om de jurken mee naar huis te nemen tegen extra betaling (geen verplichting)
De foto’s en filmpjes die ik van jullie maak zullen hilarisch zijn, en de jurken jullie perfecte nieuwe carnavalsoutfit.

Er kunnen ook Kunsstof mannen- of vrouwentorso’s worden beschilderd. De vloeibare verf leent zich geweldig om lekker te laten lopen en er op te gooien, leef je uit!

De Workshop, zoals deze ook wordt aangeboden op pagina Workshops kan natuurlijk ook geboekt worden in combinatie met high tea en een glas champagne, kies zelf je sfeermakende muziek of thema erbij en geniet!
Wie weet willen jullie zelfs zomaar een trouwjurk aantrekken en lol hebben, gewoon omdat het kan.

Prijzen pp zijn afhankelijk van evt de wens in een trouwjurk de Workshop te doen, en wat voor soort het mag zijn (schoon, gekleurd, of evt met verfvlekken)