Bedrijfsuitjes en Teambuilding

Ongedwongen samenzijn, creativiteit ontplooien en samenwerken. Zo leer je elkaar eens anders kennen!
Naast dat je allemaal je eigen schilderij mag maken, krijg je een groot doek cadeau waar jullie met z’n allen wat moois van mogen maken!

Afhankelijk van wat de wensen zijn wordt deze workshop aan jullie aangepast. Zo kan er meer appel worden gedaan op afstemming op elkaar, ontspannen plezier, het maken van een mooie samenstelling aan schilderijen voor in het gebouw, of creatieve ontplooiing en Mindfulness die blijvend merkbaar zal zijn.
Ook kunnen er  thema’s worden aangedragen, die men kan verwerken in het schilderij. Met een eventuele nabespreking leer je elkaar beter kennen nav wat je gemaakt hebt.

We luiden de middag/avond in met een glas champagne en er zijn lekkere hapjes. Koffie&thee inbegrepen.

Het is ook mogelijk iets mee te nemen om te pimpen, bijvoorbeeld een verjaardagsstoel, een koffietafeltje  of zelfs een deur!

'Marit brengt je in de goede gemoedstoestand om rustig te experimenteren met alle technieken die ze eerst uitgebreid demonstreert. We kregen een klein probeercanvas en daarna werd het werk steeds groter, het verfgebruik royaler en het resultaat mooier! Als je het even niet meer weet schiet Marit te hulp met goeie en praktische tips over techniek en/of kleurgebruik.
Ons idee om een stoel te pimpen werd ook super opgepakt door Marit, met een fraai resultaat. En zelf bedacht ze nog een groot gezamenlijk doek. Echt IEDEREEN vond het een super geslaagd bedrijfsuitje.
De combi met de Italiaanse catering op dezelfde locatie is top: heerlijk, praktisch en heel flexibel ingespeeld op al onze wensen!
Superbedankt Marit (en Mark)!!!'
Nicole Krassenberg, CLM Onderzoek & Advies

Prijzen pp (eventueel nog afhankelijk van speciale wensen)
€49,- ex btw  tot 11 personen (Atelier Bilthoven)
€40,- ex btw  11 – 40 personen (zie onder)