De longen van de aarde
Met een deel van de opbrengst van mijn schilderijen help ik Stichting Work With Nature om bedreigde stukken tropisch regenwoud op te kopen en langdurig te beschermen.
Dit is een Nederlandse stichting die geheel draait op vrijwilligers. Zij richt zich op stukken regenwoud in Costa Rica waarin nog unieke fauna voorkomt, waaronder de Jaguar. 
Voor elk schilderij omgerekend 'adopteer' ik per 150 euro opbrengst 4 m2 meter regenwoud. Daarmee worden er ca 4 oeroude bomen behoed voor houtkap en blijvend beschermd.
Als koper ontvang je hier een bijbehorend certificaat van.
Onder elk schilderij wordt aangegeven hoeveel vierkante meters er gered worden, wanneer het schilderij evt verkocht wordt. Voor huurkopen geldt hetzelfde aantal.
Nav elke Workshop adopteer ik 4 m2 regenwoud.

Mijn vertrouwen in de Nederlandse Stichting is zeer groot omdat ik de persoon in Raad van Advies van de Stichting persoonlijk ken en zelfs een zeer goede vriend van de familie is. 
Ik ben meerdere keren uitgenorigd om het stuk bos te bekijken, en het werk dat ze er doen aan voorlichting.Wie weet breng ik de komende jaren weer eens een bezoekje aan Costa Rica.