Ouderen (op locatie )

Hoe heerlijk is het om iets in je handen te laten ontstaan dat gaandeweg zulke mooie effecten laat zien. Zonder dat er ingewikkelde technieken of heel precies werken aan te pas komt.

De technieken die ik aanreik pas ik aan aan de mensen en de ruimte. Na jarenlang in de revalidatie te hebben gewerkt vind ik ook altijd wel een oplossing voor een beperking en weet ik goed hoe ik mensen kan motiveren, aanreiken wat ze nodig hebben.
Men kan comfortabel blijven zitten en het is niet nodig om heel fijne motoriek te beheersen. Zelfs visueel is het niet nodig om volledig het werk te bekijken.

Ervaring met schilderen is absoluut niet vereist. Spelenderwijs ontdekken we wat de verf doet, het voelen van de materialen en het verwonderen over wat de kleuren met elkaar doen geven een heel fijne ervaring. Het werkt zeer ontspannend en zelfvertrouwen-vergrotend.
Men zal uitkijken naar wanneer het droog is. Wat een leuk cadeautje voor de kleinkinderen!

Er wordt gewerkt met kleine, handzame doekjes, opvangbakjes voor er onder en eventueel extra begeleiding als die niet al aanwezig is. Er hoeft niet afgeplakt te worden, we gooien niet met de verf zoals bij andere Workshops.
Handschoenen en blouses die vies mogen worden zijn aanwezig. De verf is op waterbasis.

Prijzen pp  (afhankelijk van wat de wensen zijn)
€49,- ex btw|
€39,- ex btw  11 – 20 personen
€33,- ex btw  20 – 30 personen
€29,- ex btw  30 – 40 personen

 

Voor Zorgorganisaties met een beperkt budget kan ik mijn prijzen aanpassen, contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.