26 okt
De Workshops zijn van start gegaan!

26 oktober 2016 - Op veler verzoek is het dan zo ver, ik geef workshops in de schilderstijl en volgens de visie die ik Yana Art noem. Voor alle mensen die eens een andere manier van expressie zoeken. Voor hen die vastlopen in hun creativiteit en voor de die hards die altijd al hun handen en kleren eens flink vies wilden maken om het gewoon eens te ondervinden.

Vloeibare Acryl, daar werken we mee. En dat alles kan en mag is slechts een deel van wat je vrij maakt. Het gaat om het aangaan van wat er in dit moment zich aandient, van binnen. vanuit je innerlijk compas werken. En wanneer je dat steeds meer onder de knie krijgt ontstaan steeds mooiere dingen; ook in de rest van je dagelijks bestaan. Echtheid en innerlijke vrijheid, zijn waar vanuit het ontstaat. En dat verrast!
Ik geef je handreikingen in het aangaan van je 'creativiteitsdemonen' en leer je alle technieken. 

Kijk voor meer informatie onder 'Workshops' en graag hoor ik het wanneer je vragen hebt. En blijf op de hoogte via Facebook, aanbiedingen en foto's komen voorbij. Leuk als je er deel van bent :)

26 okt
Cadeaubon Workshop

20 december 2016 - Geef een Workshop Yana Art cadeau! Zoals 'Vrije expressie met Vloeibare acry'. Blijf op de hoogte van de laatste designs via Facebook, of vraag ervaar via contact. 

29 apr
Canvasprints als alternatief

29 april 2016 - Vanaf heden is het mogelijk Yana Art's schilderijen in hoge resolutie op Canvas te laten drukken. Een mooie optie als je een goedkoper alternatief zoekt, of wanneer je favoriete schilderij al verkocht is. De prijzen liggen ongeveer op de helft van het originele schilderij, afhankelijk van de maat die je wenst.

Deze vier Canvasdoeken vrolijken inmiddels de gangen van de Intensive care, Willem Artszhuis op. Daarmee is 9 vierkante meter regenwoud gered!

11 mrt
Yana Art op Facebook

11 maart 2016 - Het is zo ver, Yana Art heeft haar eigen Facebook pagina! Op veler verzoek is deze in het Engels en plaats ik al mijn schilderijen, hier en daar nieuwsitems, en wat informatie er op. Volg of Vriend Yana Art en blijf altijd op de hoogte.

https://www.facebook.com/YanaArt.nl

11 jan
Eigen poëzie op YanaArt.nl

11 januari 2016 - Er is een nieuw tabblad bijgekomen: Poëzie. Hier staan gedichten op die ik het afgelopen jaar heb opgeschreven. De meesten zijn rijmgedichten, zo komen ze in mij op. 
Have fun bij het lezen, deel de link, en natuurlijk is het leuk als je me er wat over laat weten.

28 juli
De website YanaArt.nl is af!

Zeist, 28 juli 2015 -  Hoera! YanaArt.nl is eindelijk helemaal klaar.  
Dus welkom! Kijk rustig rond, stel vragen als je die hebt en laat me weten, als je dat leuk vind, wat je ervan vind.

< Enorm bedankt voor alle enthousiaste reacties! Heel erg leuk om terug te horen. Blijf vooral up to date en kom regelmatig eens kijken! >