In Opdracht

Zou je graag een schilderij willen in een stijl die je ziet in de Yana Gallery of Mini Gallery, maar wil je deze in andere kleuren of een andere maat? Of val je voor een schilderij dat al verkocht is? In overleg kunnen we bekijken wat er voor jou mogelijk is. 
Zoals je kunt lezen over mijn manier van schilderen is elk werk uniek, er zal nooit eenzelfde schilderij opnieuw gemaakt kunnen worden. Maar dat is ook de charme van Yana Art.

Vrijwel elke maat is mogelijk, ik span mijn doeken ook zelf op. Deze doeken zijn van professionele kwaliteit.
Bij schilderen in opdracht betaal je de helft vooraf, de andere helft is te voldoen als het schilderij geheel naar je wens is.

Voel je vrij te contacten voor overleg!    - Er is momenteel een kleine wachttijd - 

Emailnotificatie

Houd je het liever bij het mij kort informeren van je wensen, zodat ik je een berichtje kan sturen wanneer er iets in die trant op de site komt?  Stuur mij dan even een mailtje met je voorkeuren zoals kleuren, maten of technieken.
 
Glasschilderingen
Glas, zoals in de Classic Gallery te zien, kan ik tot ca 1m breed op maat schilderen. Hierbij gebruik ik glasverf en een heel andere techniek dan bij de schilderijen.
In tegenstelling tot bij Yana Art is het prettig als je zelf de afbeelding aanreikt. Gekozen kan worden tussen matte of doorzichtige verf, waarbij ik vanwege de kwaliteit de laatste optie aanbeveel. Bevestigen is voor eigen zorg, ik heb daar wel tips voor.
Contact me voor meer informatie over glasschilderingen.