Materiaal
De schilderijen op deze site zijn allemaal handgemaakt door mijzelf en gesigneerd. Ik gebruik kwalitatieve Acrylverf op doek. Werken uit de Classic Gallery zijn soms van andere materialen gemaakt, dit staat onder de foto's vermeld.  Doordat ik alleen de meest pure basiskleuren (primaire) gebruik en daar zelf mijn kleuren van meng, worden de kleuren heel mooi helder. 
Om deze helderheid te behouden en het schilderij langdurig te beschermen, worden al mijn schilderijen afgewerkt met een speciaal daarvoor bestemde vernis.
De meeste Yana Art schilderijen zijn fijn van structuur; ze zijn veelal glad. Reliëf kan hier en daar wel voorkomen, soms staat daar iets over vermeld onder de foto. Wees vrij om mij er over vragen te stellen.
Zijkanten
De zijkanten van de doeken worden gewoon meegeschilderd, waardoor een lijst niet nodig is. Wanneer zijkanten bijvoorbeeld gespijkerd zijn, en daardoor eigenlijk een lijst het mooist zou zijn, staat dat benoemd onder de foto.
Ronde doekjes zijn aan de zijkanten geplooid. Er zijn online ronde lijsten te koop.
3D-doeken
Sommige doeken hebben bredere zijkanten; het doek heeft dan een diepte van ca 3,7 cm. Een mooi luxe effect. Deze afmeting staat vermeld onder de foto.
Ophangen
Elk schilderij is voorzien van een ophangsysteem.

Op Canvas gedrukt
Het is mogelijk om voordelig een Yana Art schilderij, of een uit de Classic Gallery, bij me te bestellen op Canvas gedrukt. Hierbij zijn verschillende maten mogelijk, en het geeft je de kans toch nog op te hangen wat eigenlijk al verkocht/niet beschikbaar was.
Omdat de foto's van de schilderijen bij mij scherp en helder aanwezig zijn, kan ik deze op zeer mooie kwaliteit voor je bestellen bij een goede drukker. Deze doeken worden met de hand gesigneerd.
De prijs hiervan ligt rond de helft van de kosten voor het echte schilderij (bij vergelijkbare maat). Ook hierbij adopteer ik regenwoud.
Foto's
Licht heeft veel invloed op hoe de kleuren op het doek uitkomen. De foto's op deze site zijn bij daglicht genomen.
Bezichtigen, bedenktijd
Je bent van harte welkom om één of een aantal schilderijen in Zeist te komen bekijken! Ook kun je mijn werken zien op Beurzen of bij Exposities. Ga naar Nieuws- Exposities en Beurzenom te zien waar/wanneer deze plaatsvinden.
Wanneer je een Yana Art schilderij aanschaft heb je twee weken bedenktijd. Binnen deze twee weken kan het schilderij onbeschadigd bij me terugkomen, waarbij je je geld meteen terugkrijgt.
Afhankelijk van het schilderij en waar je woont ben ik bereid tegen benzinevergoeding langs te komen om een of meer werken bij je thuis te komen passen, om te zien wat er mooi staat.
Workshops?
Kijk onder het tabblad Workshops en volg Yana Art op Facebook voor de laatste informatie en foto's hierover.
 
Wordt je vraag op deze pagina niet beantwoord? Klik hier en stel me je vraag!
Flyer en visitekaartje:
 KvK: 68013302  -  BTW nummer: NL176748908801  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.