Gezinsmiddag

Vrij in verbinding. Jong en oud samen, ieder zijn eigen kunstwerk(je) en een mooi groot doek samen om de gang van opa en oma mee te versieren.

De technieken van Yana Art lenen zich voor 2-100 jaar.
De kinderen mogen lekker samen kliederen onder begeleiding, zodat iedereen toekomt aan zijn eigen werk, óf de volwassen en kinderen trekken samen op in het creatief proces. Bijvoorbeeld juist samen met wie zij niet zo vaak zien.

Er zijn verse fruitdrankjes, hapjes, koffie&thee; afgestemd op wat jullie wensen zijn.
Welke vorm de inleiding heeft en de formaten van de doeken passen we aan op leeftijden en wensen.

Ook is het mogelijk om samen met een of twee andere gezinnetjes een middag te boeken, maximaal 12 personen. Afhankelijk van hoeveel kinderen er zijn is er ondersteuning van een PABO geschoolde Yana Art kunstenares.

Absolutely ADORED this Workshop! It was so much fun and very exiting to use special techniques to paint - Marit was so helpful and shared many insights - LOVED IT ans can't wait to come back and do it again!!! 
Highly recommended!'    -  Jessica Tauxe

Prijzen pp  (eventueel nog afhankelijk van speciale wensen)
€59,- incl btw Volwassenen
€35,- incl btw Kinderen tot 13 jaar

Grote groepen  & Combinatie  lunch/borrel/diner
Ben je met een grotere groep en/of wil je graag een mooie combinatie met een heerlijk diner buffet of uitgebreide lunch?
Ik werk samen met Mark Driessen van Driessen SmaakVermaak in Nieuwegein. Hier hebben we alle ruimte om zowel comfortabel te dineren, te borrelen en boven de workshop te houden, voor 11 tot 45 personen.
Voor wie er minder van schilderen houdt is het altijd mogelijk om Mark vast in de keuken te assisteren. Tussendoor kan er gewandeld worden in het park ‘Oudegein’ dat op loopafsta